Listen to sample
Listen

Mr Whichers Mistanker – eller Mordet i Road Hill House

Mr Whichers Mistanker – eller Mordet i Road Hill House: En berømt victoriansk whodunit, som inspirerede en hel genre: mordmysteriet.

Året er 1860. Et barn bliver myrdet på et landsted i Vestengland, og det lokale politi står på bar bund. Fra Scotland Yard i London bliver Jack Whicher sendt ud for at løse gåden.

En autentisk krimi fra Scotland Yards første år; et klassisk mordmysterium: Tolv personer i et lukket hus: én er offeret, hvem er morderen? Det er historien om et mord der rystede hele England og blev inspiration til detektivromangenren.

PRESSEN SKREV
"En fremragende bog, som er lige spændende som tidsbillede, dokumentar og menneskeskildring."
- 5, stjerne, Berlingske Tidende

"Mr Whichers mistanker er en fascinerende bog, der både er en veldokumenteret socialhistorie, en perspektivrig litteraturhistorie og en inciterende krimi." - 5 stjerner, Jyllands-Posten

"Terrific" – Ian Rankin
"Absolutely riveting" – Sarah Waters
"A classic" – John le Carré

OM FORFATTEREN
Kate Summerscale har vundet flere priser for sine biografiske værker. Hun har skrevet bestselleren The Queen of Whale Cay, som vandt the Somerset Maugham Award og blev nomineret til the Whitbread Biography Award, og Mr Whichers Mistanker, som vandt the Samuel Johnson Prize for Non-Fiction. Hun har været dommer i bl.a. Booker Prize-komiteen og har arbejdet for de engelske aviser The Independent og The Observer. Hun bor i London.
12,88  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date26 Aug 2013
Languagedan
ISBN audio9788711358726