Read sample
Read

Hvid dronning

"Den plan, Lisa, som Frank nu er i gang med at realisere er skabt på det skakbræt. Hvert træk, der vil blive foretaget i nat, er garderet på alle tænkelige måder. Det er en slags kombinationsskak, Lisa. Intet – absolut intet – vil kunne hindre mig i at sige skakmat. Modstanderen – og det vil sige Frank, banken og politiet – kan gøre alle de træk, de har lyst til. Det eneste, de vil møde er en gardering."



Paul har orkestreret et bankrøveri, der skal sikre ham og hans kæreste, Lisa, over en million danske kroner. Frank spiller en større rolle, end han selv er klar over. Han tror, de er sammensvorne, men i virkeligheden er han bare en brik i et stort spil – en brik, der kan ofres for en større sag. For Paul er hele livet et spil skak, men hvem er hans hvide dronning? Er det Lisa, pengene eller noget helt tredje?



"Hvid Dronning" er Carl Bjerredahls debutroman. Da den udkom vandt han prisen som Skandinaviens bedste krimi over 360 andre forfattere. Carl Bjerredahl er oprindelig uddannet journalist, men blev bidt af flyvning og gennemgik en pilotuddannelse. Efter endt uddannelse begyndte at skrive på engelsk om flyvning, og det blev til en række flotte bøger, som udkom i mange lande og på seks sprog.
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages173 Sider
Publish date31 Jul 2018
Languagedan
ISBN epub9788711877470