About the author

Hans Gregersen (born 1962, Denmark) is a Danish bioengineer and scientist. He is regarded as a key figure in the field of gastrointestinal biomechanics and function.

Read sample
Read

Øjeblikke der aldrig ophører

Hans Gregersen og hans kone er taget ud på en 202 dage lang ekspedition i Oceanien. Turen starter i Darwin i Nordaustralien og fortsætter gennem det australske kontinent, til de krydser havet og fortsætter til Tasmanien, New Zealand, Tonga, Cookøerne, Påskeøen og Tahiti. Undervejs tegner de imponerende billeder af det vidunderlige dyreliv i den stort set uberørte vildmark, og parret møder spændende mennesker fra hele verden, blandt andre det svensk-franske ægtepar Bengt og Marie-Thérèse Danielsson, der gik forrest i kampen sammen med de polynesiske indfødte for at stoppe de franske atomprøvesprængninger i Sydhavet.

"Øjeblikke der aldrig ophører" er en smuk og spændende rejseroman, der drager læseren ind i en så fantastisk verden, at man selv får lyst til at følge i parrets fodspor. Hans Gregersen (f. 1946) er en dansk forfatter og lærer. Han har flere gange taget orlov fra arbejdet som skolelærer i Solrød og Sæby for at researche sine bøger. Gennem tiden er det blevet til over 60 bøger om vidt forskellige emner. Hans Gregersen har både skrevet biografier, børne- og ungdomsbøger, rejsebøger samt historiebøger for børn og voksne.
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages264 Sider
Publish date07 Aug 2018
Languagedan
ISBN epub9788711978597