Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Death spiral

Danske Vicki Salling og hendes franske samlever, Luc Legrand, har slået sig ned i Paris, hvor de skal opbygge og sikre en stærk og solid europæisk platform for Lucs nye arbejdsgiver, Indian Gem Stones. Inderne satser på et joint-venture i det østlige Zimbabwe, der har verdens største diamantforekomster, og Luc får til opgave på rekordtid at få søsat projektet.
Men et sådant projekt er som at vifte de indiske konkurrenter om næsen med en rød klud, og det er samtidig et frontalangreb på den voksende kinesiske monopolisering af det globale råvaremarked.
Luc må snart erkende, at den slags ikke går ustraffet hen, og at farerne lurer bag hver en sten i det sydafrikanske land med den tumultagtige historie ...
Jan Larson tager læseren med på et hæsblæsende ridt fra Mumbai i Indien til Paris og videre til Harare og den rå og barske natur i Zimbabwe. Jan Larson (f.1947) er en dansk forfatter og tidligere forretningsmand. Efter en lang erhvervskarriere sprang Jan Larson i 2007 ud som skønlitterær forfatter med spændingsromanen "Diamanthandleren". Siden debuten har han udgivet en hel række spændingsromaner.
6,31  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages200 Sider
Publish date06 Dec 2021
Languagedan
ISBN epub9788728062975
ISBN audio9788728062197