Read sample
Read

Blodigt melodrama

Edge er nået til tømmerbyen Ridgeville i Montana, hvor han overværer en skuespillertrups optræden i Lone Pine-saloonen. Forestillingen får en brat afslutning, da en flok banditter går til angreb på en bank. Hermed hvirvles halvblodsmexicaneren ind i et voldsomt drama, men først efter han har opdaget, at nogen har bestjålet ham. Og at stjæle fra Edge er det samme som at underskrive sin dødsdom. Edge må foretage et langt ridt, før han finder den skyldige, og meget blod skal flyde, før melodramaet i Montana når sit klimaks.

Western, vold og vildt bidende sarkasme: George G. Gilman borger for historier fuld af dramatiske skudvekslinger og præriestøv, mens forfatteren bag pseudonymet er den engelske Essex-fødte Terence William Harknett (f. 1936).

Godt og vel 200 bøger i forskellige serier og genrer har Harknett skrevet, men den største success var bøgerne om den brutale revolverhelt Edge, der rask væk solgte i et oplag på 250.000 eksemplarer pr. bind, fra de begyndte at udkomme i 1972. Men også antihelten i serien Adam Steele blev populær, og historierne revet ned fra hylderne. "De mest voldelige westernhistorier på tryk" – under det slogan blev George G. Gilmans bloddryppende Colt 45 serie om western-antihelten Edge solgt, da de første bøger kom på markedet tilbage i 1970‘erne. Serien handler om kaptajnen Josiah C Hedges, en mexicansk-svensk krigsveteran fra Den Amerikanske Borgerkrig (1861-1865) med 56 drab på samvittigheden, der vender hjem fra krigen og forefinder sin forkrøblede bror tortureret og familiens gård jævnet med jorden. Fuld af hævn- og mordfantasier ridder veteranen nu ud på prærien og bliver til Edge – bevæbnet til tænderne med våben og sarkasme, mester i at vansire sine ofre med barberblad og ensom ulv…
6,31  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages125 Sider
Publish date10 Oct 2017
Languagedan
ISBN epub9788711672761