Read sample
Read

Hva ?

Med varme, alvor og en god portion humoristisk sans fortæller Lotte Rømer i "Hva'?" om sit liv, som det har formet sig, efter at hendes hørehandicap gav anledning til at overveje karrieren som musiker og tænke i nye baner. Bogen rummer også interview med en række mennesker, der hver på sin måde lever med et hørehandicap. Deres historier er flettet ind i fortællingen og afspejler eller supplerer Lotte Rømers egne erfaringer.

Lotte Rømer har været hele turen igennem fra ikke at erkende det belastende høretab over at anskaffe sig det forhadte høreapparat – blot for at gemme det væk i skuffen – til i dag, hvor hun står som et lysende eksempel på, at det kan betale sig at komme ud af skabet. "Hva'?" er skrevet i et ønske om at skabe større forståelse og respekt for de hørehandicappede – en stor gruppe mennesker, der bliver alarmerende større, efterhånden som den larmende verden har sat sine spor.

Lotte Rømer (f. 1950) er mere end blot forfatter. Hun udmærker sig desuden som foredragsholder, sanger, musiker, komponist og entertainer. Hun levede i perioden 1975-1997 som professionel musiker i forskellige bands og medvirkende i både teaterforestillinger og kabaretter. I dag er hun mest kendt for sit arbejde med høreområdet. Det har blandt andet resulteret i bøgerne "Hva‘?" (1999) og "Hva‘ så?" (2006) samt et utal af foredrag over hele landet om hørelse og høretab.
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages288 Sider
Publish date13 Nov 2017
Languagedan
ISBN epub9788711928882