Tippilipperne i Tippilipland

Kender I tippilipperne? Det er et danskproduceret børneunivers, hvor man følger de små tippilippers udvikling og gøremål. Den første bog “Tippilipperne i Tippilipland” er lige udkommet. Den indeholder 4 historier og en masse smukke illustrationer.   

I Sydamerika – på grænsen mellem Argentina og Chile – ligger der en enorm bjergkæde, som hedder Andesbjergene. Det højeste bjerg er næsten 7000 meter højt og når næsten helt op i himlen.   

Hvad vi mennesker ikke ved, er, at bjerget faktisk består af fire bjerge med toppe mod nord, syd, øst og vest. Imellem disse fire toppe er der en meget dyb dal. På bunden af denne dal findes Tippilipland.   

Her bor tippilipperne. En tippilip er ikke ret stor – kun 10 centimeter høj. Der er mange tusinde tippilipper. De ligner hinanden, men er alligevel forskellige. En tippilip kan have alle regnbuens farver, og der findes ikke to, der er ens.   

Se og hør, hvordan tippilipperne udvikler deres lille samfund ved både valg, fravalg, opfindelser og opdagelser. Bogen indledes med historien ” Hvem vil have en kokosnød i hovedet?”, det bliver med garanti både sjovt og spændende.  
18,60  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages0
Publish date18 Jan 2019
Published byOnscope A/S
Languagedan
ISBN print9788797096307