About the author

Edgar Rice Burroughs (September 1, 1875 – March 19, 1950) was an American fiction writer best known for his celebrated and prolific output in the adventure and science-fiction genres. Among the most notable of his creations are the jungle hero Tarzan, the heroic Mars adventurer John Carter and the fictional landmass within Earth known as Pellucidar. Burroughs' California ranch is now the center of the Tarzana neighborhood in Los Angeles.

Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Marsin jumalat

John Carter on joutunut vaimonsa Dejah Thorisin ja lastensa luota Marsista takaisin Maahan. Kymmenen pitkän vuoden kuluttua hänet vedetään takaisin Marsiin. Kotiin perheensä luo hän ei vieläkään pääse vaan joutuu Dorin laaksoon – paikkaan jota marsilaiset pitävät manalana.

Carterin onneksi hänet tulee pelastamaan tuttu taistelukumppani Tars Tarkas. Kaksikko ei kuitenkaan pääse puusta pitkään ennen kuin heidät otetaan kiinni ja heitetään vankilaan. Vankilasta on päästävä, ja vankilakapinan järjestämiseksi on opittava tuntemaan muut vangit. Yksi nuori mies erityisesti pistää Carterin silmään - hänen oma poikansa.

Teos on Edgar Rice Burroughsin Mars-sarjan toinen osa. Sarjaa pidetään tieteisfantasian ja -romanssin pioneerinä. Sarja on innoittanut niin kirjailijoiden kuin tiedemiestenkin mielikuvitusta vuosikymmenten ajan. Edgar Rice Burroughs (1875 - 1950) oli yhdysvaltalainen spekulatiivisesta fiktiostaan tunnettu kirjailija. Hänen rakastetuimpia teoksiaan ovat Tarzan- ja Mars-sarjojen kirjat.
6,70  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages268 Sider
Publish date12 Aug 2021
Published bySAGA Egmont
Languagefin
ISBN epub9788726655568
ISBN audio9788728214022