Read sample
Read

Mit livs omvej - en personlig beretning fra Moon-bevægelsens top

MIT LIVS OMVEJ er en klassisk omvendelseshistorie og en hyldest til sandheden og livet. Bogen følger Martin Herbst gennem hans 20 år som højtplaceret medlem af Moon-bevægelsen og hans vej ud af sekten, da sektens udnyttelse af mennesker og misbrug af penge går op for ham. Han vender tilbage til livet som et helt menneske, der vedkender sig det liv, han har levet. Læseren bringes ud i tilværelsens yderste afkroge - åndeligt som geografisk – og oplever Herbsts gigantiske nedture og enorme øjeblikke af lykke undervejs.

Bogen vil gøre op med de herskende fordomme om sektmedlemmer som uskyldige stakler, om ondsindede ledere, om fysisk tilbageholdelse og om hjernevask. Martin Herbst har gennem sine næsten 20 år i Moon-bevægelsen oplevet alt andet end det, fordommene dikterer. Bogen vil fremstille sekternes ødelæggende væsen med udgangspunkt i et begavet og indsigtsfuldt menneskes egne erfaringer og oplevelser i Moon-bevægelsen.

Martin Herbst er i dag sognepræst ved Korsvejskirken på Amager og holder foredrag om bl.a. Moon-bevægelsen og sekterisme. Han optrådte første gang i medierne, da han efter sit exit fra Moon-bevægelsen fuldførte sit teologistudium på mindre end tre år og med 13 i gennemsnit.
12,75  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages288 Sider
Publish date01 Apr 2010
Languagedan
ISBN epub9788711410363