Read sample
Read

Panik i Provence

Provence er kendt for sin gode vin, og slagter Barbaroux‘ landsby Clos-de-Provence er meget stolte af både deres vin og deres køkken. Men nu truer en skandale regionens gode navn og rygte, og midt i det hele bortføres en journalist, der lader til at være på sporet af skandalens oprindelse.



"Panik i Provence" er en humoristisk og underholdende hyldest til den provencalske kultur og et glædeligt gensyn med Erik Poupliers muntre og charmerende slagter Barbaroux.

Erik Pouplier (f. 1926) har ved siden af sit arbejde som journalist skabt sig et omfattende og mangfoldigt forfatterskab. Mange af Erik Poupliers romaner foregår i Provence i Frankrig, og han har endvidere skrevet flere uformelle og hyggelige guidebøger om regionen baseret på hans mange ferier og ophold der. Erik Poupliers dameglade slagter Barbaroux fra den provencalske landsby Clos-de-Provence bliver igen og igen midtpunkt for kriminalgåder i Provences ellers så idylliske omgivelser, mens han kæmper for at holde sin umedgørlige kone Florianne nogenlunde tilfreds.
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages158 Sider
Publish date23 Nov 2017
Languagedan
ISBN epub9788711648629