Read sample
Read

Kragen der ikke kunne tælle

Den døde lå på gulvet. Det eneste vidne til mordet var kragen Pancho. Men den lagde Donald Lam, privatdetektiven, til at begynde med ikke særlig vægt på.



Det begyndte alt sammen med at Shirley Bruce, en mørkøjet brunette med en skikkelse, som man ellers kun finder på pin-up-kalendere, kom i en svær forlegenhed.



Bertha bad til, at Donald ville holde sine lidenskaber i tømme, men det gad Donald ikke høre på. Han kom imidlertid til at bande det hele langt væk – ikke så meget for pigens skyld, som fordi han regnede med kragen. Men kragen kunne ikke tælle! A.A. Fair er pseudonym for den amerikanske jurist og krimiforfatter Erle Stanley Gardner (1889-1970). Erle Stanley Gardner var en enormt produktiv forfatter og skrev bl.a. omkring 80 romaner om forsvarsadvokaten Perry Mason og hans effektive sekretær Della Street. Erle Stanley Gardner blev født i Massachusetts, men boede det meste af sit liv i Californien. Hans romaner og noveller om Perry Mason fik et omfattende publikum og gav stof til film, tv-serier og radiospil.
12,75  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages159 Sider
Publish date19 Jul 2018
Languagedan
ISBN epub9788726026696