Read sample
Read

En yankee ved kong Arthurs hof

Roman om en nordamerikansk våbenfabrikant i 1800-tallet, der vågner op i Kong Arthurs England efter at være blevet slået bevidstløs.

"Camelot - Camelot," sagde jeg ved mig selv. "Det navn mindes jeg ikke at have hørt før. Det er nok hospitalets navn."

Det var et blidt, fredeligt sommerlandskab, smukt som i en drøm og lige så affolket som en søndag. Luften var fuld af blomsterduft, insekterne summede, fuglene kvidrede, men der var ingen mennesker, ingen vogne, intet tegn på liv eller færdsel. Vejen var egentlig kun en bugtet sti med hovaftryk og nu og da svage spor af hjul i græsset langs vejkanten – hjul, der tilsyneladende var lige så brede som en håndflade."

Mark Twain er pseudonym for den amerikanske forfatter Samuel Langhorne Clemens (1835-1910), som blandt andet står bag klassikerne "Tom Sawyer" og "Huckleberry Finn". Mark Twain debuterede med "The Celebrated Jumping Frog of Calaveras County" og skrev sidenhen et væld af romaner, essays og faglitterære bøger. Kort før sin død skrev Mark Twain sin selvbiografi med instrukser om, at den først skulle udgives 100 år efter hans død, sandsynligvis på grund af hans meget åbenhjertige udtalelser i bogen.
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages240 Sider
Publish date18 Sep 2017
Languagedan
ISBN epub9788711667149