Read sample
Read

P-vagten

"Sådan skulle en bil se ud! Lancia‘en var også smuk som en gudinde bagfra – han lod sin hånd glide beundrende hen over silkelakken. Efter en pludselig indskydelse rakte han hånden ud for at mærke, om baggagerummet var låst. Det var det ikke, han åbnede det og kiggede ned. Så stak han hånden ned, rørte ved noget og trak forskrækket hånden til sig.

Det lignede en klat indtørret tomatpuré, det der sad på hans højre hånd. Så gik det op for ham, hvad det brun-røde var for noget, og et voldsomt stød af kvalme strøg gennem ham."

Det eneste spændende ved Jacobs job som p-vagt i København er at se på de lækre biler, han aldrig selv får råd til – altså lige indtil han finder et lig i netop en af disse biler og sætter sig for selv at snuse sig frem til, hvad der er sket.

Mette Winge (f. 1937) debuterede i 1988 med "Skriverjomfruen. En guvernanteroman" og har siden da udgivet et væld af romaner til både børn, unge og voksne. Mette Winge bevæger sig inden for forskellige genrer såsom den historiske roman, krimi og faglitteratur.
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages93 Sider
Publish date12 Dec 2016
Languagedan
ISBN epub9788711629918