Xplore Biologi 9 Elevbog - 2. udgave

I 2. udgaven af Xplore Biologi 9 Elevbog er der lagt endnu mere vægt på den undersøgende tilgang til naturfagene. Hvert kapitel indledes med en virkelighedsnær case, som introducerer et af emnerne for eleverne. Herefter følger en undersøgende opgave, som knytter sig til den indledende case, hvor eleverne får vakt deres nysgerrighed og motivation for indholdet. I slutningen af kapitlet møder eleverne en perspektiveringsopgave, hvor de skal anvende den viden, som de netop har opnået. Hvert kapitel slutter med et tværfagligt og perspektiverende emne, som trækker tråde til "den virkelige verden" og til de andre naturfag. 

Fagstof tilpasset målgruppen
I Xplore Biologi Elevbog - 2. udgave får du pædagogisk bearbejdet fagstof tilpasset og målrettet det enkelte klassetrin. Eleverne møder biologien med udgangspunkt i hverdagslivet, og hverdagsfænomener kobles til naturfaglig forståelse. Læremidlet henvender sig til dine elever i et lettilgængeligt og klart sprog, hvor tekst og figurer indgår i en læringsmæssig og faglig progression. Elevbogen består af syv kapitler, der omhandler biologisk kernestof, og er kendetegnet ved et unikt visuelt design, som understøtter elevernes interesse og motivation for at lære om biologi. Elevbogens tekst er letlæselig og understøttes med mange fotos, kort og tegninger, som gør emnerne tilgængelige for eleverne.

Fællesfagligt samarbejde
Xplore Biologi 9 Elevbog - 2. udgave forener faglig forståelse med fællesfaglighed. For hver årgang findes der tre forløb, som er fælles med Xplore Geografi og Xplore Fysik/kemi. Disse forløb gør det muligt at arbejde på tværs af faggrænser og opbygge emneorienterede undervisningsforløb.
Kapitler i  Xplore Biologi 9 Elevbog - 2. udgave: Vandløb, Energi, Genetik, Jordens udvikling, Bio- og genteknologi, Havet, Bæredygtighed.
36,90  EUR
Buy printed book
 
Edition2
Printed pages156
Publish date12 Mar 2019
Published byGO Forlag
Languagedan
ISBN print9788777029899