Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Den forsvundne by

Et mysterie fra fortiden vækkes til live, da en dokumentarfilminstruktør går på jagt efter sandheden om sin families tragiske skæbne.

En sommerdag i 1959 forsvandt alle indbyggere i den lille, svenske mineby Silvertjärn som dug for solen. Efterladt tilbage fandt man kun en død kvinde og et nyfødt barn. Ingen ved, hvorfor eller hvorhen de mange mennesker forsvandt, og ingen har siden sat sine ben i byen. Før nu.

Dokumentarfilminstruktøren Alice har været optaget af historien om den forsvundne by, siden hun var barn. Hele hendes bedstemors familie forsvandt nemlig sporløst i den mystiske tragedie. Sammen med et filmhold rejser hun nu til den forladte mineby for at nå til bunds i, hvad der skete den sommerdag for over halvtreds år siden. Men ikke længe efter at de har slået lejr, begynder mystiske hændelser at finde sted. Og efterhånden som frygten breder sig på filmholdet, og sammenholdet mellem dem slår sprækker, står én ting lysende klart: De er ikke alene.

Den forsvundne by er en gribende og nervepirrende spændingsroman skrevet af en ny international stjerne på den skandinaviske krimihimmel. Camilla Sten har udgivet flere romaner for både børn og voksne, og ’Den forsvundne by’ blev hendes store gennembrud internationalt – bogen er solgt til udgivelse i 19 lande, og Nordisk Film har købt rettighederne til en spillefilm baseret på romanen.

”Fortid og nutid flettes perfekt sammen i denne geniale spændingsroman.” – Femina

”Virkelig stemningsfuld og spændingsfyldt … Som læser bliver man suget ind i bogens helt særlige miljø fra første side, og det er umuligt at stoppe med at læse, når først man er i gang.” – Ragnar Jónasson

“Jeg var opslugt fra første til sidste side … Camilla Sten er en forfatter, man bør holde godt øje med i fremtiden.” – Camilla Grebe
20,46  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages413
Publish date03 Feb 2022
Published byGads Forlag
Languagedan
ISBN print9788712067283
ISBN epub9788712069041
ISBN audio9788712069058