Read sample
Read

Livsledelse

At mestre livets paradokser

Livsledelse – at mestre livets paradokser er en bog til ledere, der ønsker at blive bedre til at leve det liv, de drømmer om. Ledere har nemlig en indbygget risiko for at komme til at fokusere på arbejdsopgaven – at lede andre – i så høj grad, at de glemmer at lede og leve deres eget liv.

Livet er fyldt med op- og nedture, kærlighed og kriser, fællesskaber og ensomhed. Paradokser er et vilkår. Med livsledelse tager man løbende ansvar og ejerskab for sit eget liv ved at balancere paradokserne med deres spændinger og modsatrettede krav. Livsledelse handler om at leve og ikke bare overleve, om at lade sig rive med af livet og samtidig sætte en retning og om at være forpligtet på andre og stadig varetage sine egne behov.

Livsledelse – at mestre livets paradokser giver dig inspiration til at komme i gang med at tage vare på livet. Med udgangspunkt i teori, eksempler og talrige øvelser viser den dig, hvordan du bevarer energien og i trygt samarbejde med andre finder dine ønsker og drømme frem igen. 

"Ledelseserhvervet er mere udsat end tidligere, hastigheden er større, tiden mere ubarmhjertig [...] Hvor er det godt, at vi har psykologer, der kan skrive enkelt, klart og vedkommende, så vi alle sammen kan træde lidt mere modige ud i livets bøvl, glæder og sorger og blive bedre ledere."

– Fra bogens forord af Lene Tanggaard

30,19  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages220
Publish date25 Feb 2022
Published byAkademisk Forlag
Languagedan
ISBN print9788750058946
ISBN epub9788750058953