Mentor+Guiden

om mentorskab og en-til-en-relationer

Mentoring anvendes i både private virksomheder og offentlige organisationer

Mentoring har vundet indpas i mange virksomheder både i Danmark og internationalt. Ud over det værdifulde læringssamarbejde mellem mentor og mentee ser både private virksomheder og offentlige organisationer mentoring som en strategisk udviklingsaktivitet, der kan støtte de langsigtede forretningsmål.

Mentor+Guiden udkommer i 2. udgave Mentor+Guiden er en guidebog for mentorer og mentees. Den handler om mentorskabet, mentors og mentees udbytte, overvejelser om at påtage sig mentorrollen samt om dilemmaer, spilleregler og etik i samarbejdet. Bogen indeholder praktisk information, inspiration, mentor/mentee-historier og værktøjer til det gode mentor/mentee-samarbejde.

 Første udgave af bogen udkom i 2008. Den er blevet en klassiker i mentorprogrammer i Danmark og Norge, hvor en lang række virksomheder, organisationer, universiteter og foreninger anvender bogen til mentorer og mentees. Her har bogen fået succes, fordi den med brugernes ord er konkret, anvendelig, lige-ud-ad-landevejen og skrevet i et sprog, som er til at forstå. Således har første udgave nu solgt 5.000 eksemplarer.

 Anden udgave af bogen, som nu udkommer, er bl.a. blevet opdateret med flere historier fra mentorer og mentees. Disse mentorer og mentees repræsenterer bl.a. mentorprogrammer fra Universitet i Oslo, Realkredit Danmark, Post Danmark, HP, Innovasjon Norge samt Executive Business Mentorprogrammet hos KMP+.

Udtalelser

 "Vi anvender et kaskadementorprogram, hvor advokater er mentorer for fuldmægtige, som igen er mentorer for særligt udvalgte jura-studerende fra hele landet. Således udvikler vi vores dygtige medarbejdere, styrker vores kultur, skaber videndeling og sparring på kryds og tværs og etablerer relationer til nye studerende. Mentor+Guiden er en fast bestanddel i vores mentorprogram, fordi den indeholder konkrete redskaber og inspiration til mentor/mentee-samtalerne".

 Mikala Burman, HR-chef hos Accura "

Alle medarbejdere fortjener deres egen mentor og en leder med mentorkundskaber. Ved at uddanne mig til mentor har jeg fået vigtig tid til refleksion og ny viden, som gør mig til en bedre leder. " Kristin K. Devold, Generalsekretær, Den Norske Turistforening og tidligere forsvarsminister i Norge

 "Som Executive Business Mentor og som leder er det vigtigt for mig at have en god og professionel værktøjskasse. Mentor+Guiden giver mig praktisk information, konkrete værktøjer samt inspiration til, hvordan jeg kan skabe resultater sammen med min mentee.

" Else Beth Trautner, Chief Executive Officer (CEO), Euro Diagnostica

37,74  EUR
Buy printed book
 
Edition3
Printed pages235
Publish date14 Feb 2022
Published byKMP+Forlag
Languagedan
ISBN print9788799233434