MOR - et brøl, en sang, et suk

''MOR - et brøl, en sang, et suk'' er bogen om mor. Om hvad og hvem mor er, hvad og hvem mor opfattes som, hvad og hvem mor selv oplever at være. Om funktionen mor, rollen mor, ordet mor, om at have en mor og være en mor.

Bogen er en visuel beskrivelse af det særlige kærlighedsbånd, der er mellem mor og barn. Bogen er bygget op omkring en række udsagn om mor og hvert udsagn er illustreret af Charlotte Pardi med udgangspunkt i barnet og et af to hjerter; det ikoniske hjerte og det organiske hjerte, symbolhjertet og det virkelig hjerte. Teksten handler om mor, illustrationerne viser barnet – og på den måde er det en bog, som alle der er eller har en mor kan relatere til.

''MOR - et brøl, en sang, et suk" er den tredje bog Rebecca Bach-Lauritsen og Charlotte Pardi skaber sammen – og den første primært henvendt til voksne.

Om forfatteren:
Rebecca Bach-Lauritsen (f. 1976) Prisbelønnet forfatter og radiovært, særligt anerkendt for sit klare, poetiske sprog og sin solidaritet med barnet. Uddannet fra Forfatterskolen for børnelitteratur. Debuterede i 2011 med ''Veronika lyder som harmonika'', der vandt Skriverprisen. I 2020 nomineret til Nordisk Råds børne- og ungdomslitteraturpris. Hendes bøger er solgt til udgivelse i Kina, Norge, Korea og Frankrig. Hun står også bag den prisvindende lydfortælling ''Rystelsen'' (DR P1, 2016), Prix Europa-nominerede ''Williams død'' (DR P1, 2019) og senest ''Hvert år i oktober'' (DR P2, 2021).

Om illustratoren:
Charlotte Pardi (f. 1971) Prisbelønnet illustrator der med sin skitseagtig streg og klare farver tegner store følelser ind i små børn og får det svære til at se enkelt ud. Uddannet fra Designskolen i Kolding og udover at have modtaget både danske og internationale priser, har hun flere gange været nomineret til Kulturministeriets Illustratorpris og været dansk kandidat til "Astrid Lindgrens Memorial Award" og "HCA Award".
13,08  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages64
Publish date06 Apr 2022
Published byGutkind
Languagedan
ISBN print9788743403210