Read sample
Read

Jarlen af Arundel

Phillip Watson, jarl af Arundel, elsker litteratur og musik. Enhver, der betragter hans familie udefra, vil tro, at han lever et privilegeret liv. Men med privilegier følger forventninger, og Phillip er blevet forlovet med en kvinde, som han aldrig selv ville have valgt. Phillip accepterer forbindelsen af pligtfølelse, indtil han er nærved at omkomme i en frygtelig ulykke, der resulterer i, at han mister hukommelsen. Phillip, der nu befinder sig i ukendte omgivelser uden kendskab til pligt eller arv, falder for den bedårende miss Emma Parker. Hendes dybe begejstring for og viden om Shakespeare tillige med en stor læseglæde gør hende til den perfekte kvinde for Phillip. Men da Phillip opdager, at han er forlovet med en anden, og at det skyldes et tåbeligt væddemål, forstår han, at konsekvenserne ved at hæve forlovelsen vil være værre end et tilintetgjort omdømme. I takt med at Phillips hukommelse vender tilbage, bliver han klar over, at et kærlighedsløst ægteskab vil være værre end døden. Kan han finde en måde at hæve forlovelsen på, uden han taber det væddemål, hans far har indgået? Eller vil han leve op til sin stands forventninger og gifte sig af pligt?       

Uddrag af bogen
”Kan vi ikke finde en løsning, så vi kan afslutte denne forlovelse?” spurgte Phillip, i håb om at hendes opvisning ville overbevise deres forældre. 
”Jeg er mere end villig til at løse Olivia fra aftalen, Norland. Jeg har ikke noget ønske om at have mit hjem forstyrret af din datter,” sagde Ashby. 
”Vel er du så, Ashby. Og du vil tage samtlige mine værdier sammen med din taknemmelighed. Jeg vil tale med min datter om hendes pligter, ” sagde han, mens han rejste sig. ”Send mig regningen for hendes opførsel. ” Han så på Phillip, før han forlod bordet. ”Du vil have dine hænder fulde. Nyd det, indtil det bliver officielt.” Før Phillip forlod spisestuen, vendte han sig mod sin far.
”Jeg forstår det ikke. Du har allerede alt, hvad du behøver. Vi lider ingen nød. Du er en af de rigeste hertuger i hele England. Hvorfor har du brug for hans penge?” 
”Du behøver ikke forstå det. Du skal blot gøre din pligt overfor dit navn og din familie.”         

Om forfatteren 
Angela Johnson er engelsk forfatter med forkærlighed for kærlighedsromaner, der foregår i begyndelsen af 1800-tallet. Jarlen af Arundel er hendes debut.
20,12  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages320
Publish date21 Jan 2022
Languagedan
ISBN print9788775751808
ISBN epub9788775754465