Listen to sample
Listen

Rikke Rusk

Rikke Rusk er hovedpersonen i et helt nyt miljø, der måske kan forekomme lidt kontroversielt. Hun er privat efterforsker, der sejler rundt langs danske og svenske kyster i sin flot restaurerede fiskekutter, hvor der også er plads til hendes elskede Yamaha-motorcykel, som gør det muligt at arbejde inde i landet. Rikke har ikke et egentligt tjenestevåben, men klarer sig fint med forskellige slags slangebøsser, til hvilke hun har udviklet en meget effektiv ammunition.   
Med sig har hun katten PØS, der stiller store krav til Rikke. Han er sig meget bevidst om at være avanceret fra baggårdskat til skibskat. Til læserens irritation og forundring kommenterer den meget af, hvad der foregår, og frem for alt, hvad han mener, at Rikke burde holde sig for god til.       

Uddrag af bogen 
De to andre fyre, der så ud til at være vant til værtshusslagsmål, sprang frem med knyttede næver. De var sikkert råstærke, men manglede meget i hurtighed, skulle det snart vise sig.      
Rikke hvirvlede rundt, hvad der allerede bragte dem lidt ud af fatning. Den ene fik et kraftigt slag på halsen, og den anden indkasserede et brutalt spark i klunkerne. I den korte pause, der opstod, havde hun sin slangebøsse og ammunition fremme.      
På kort afstand sendte hun tre lidt slappe skud af sted. Virkningen var fantastisk. Mændene havde pludselig hver en af Rikkes succesrige, stinkende farvekugler kvast i munden og et helt nyt udtryk i øjnene. Rikke tog et par billeder med sin mobil.      ”Lad os gå, Yvette. Her stinker af havarerede fiskere!” udbrød hun derpå resolut, greb hendes hånd og trak af sted med hende.         

Om forfatteren 
Tom Oxager bor i Sæby og elsker Vendsyssel. Derfor udspiller handlingen i hans bøger sig også ganske ofte i den nordligste del af Jylland.      
Serien med Anna Storm og Rigsvåbnet var hans første. Så kom en Sæby-serie, der på kærlig vis tager byens borgere under behandling. Den tredje serie handler om Skurvognsdetektiven Kasper Havthorn, Ole Thorvaldsen og hans franske kæreste Annabelle.      
Tom Oxager er lystmorder og tager livet med et smil.
17,44  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages196
Publish date18 Feb 2022
Languagedan
ISBN print9788775753703
ISBN audio9788775755783