Miss Merkel - Mord i Uckermark

Tysklands kansler Angela Merkel har været pensioneret i seks uger og er flyttet til Uckermark med sin mand og mops, nærmere bestemt til Klein-Freudenstadt, der ligger ved den smukke Dumpesø. Efter det turbulente liv i Berlin har hun dog svært ved at vænne sig til landlivets ro. Bagning og vandreture bliver hurtig kedeligt. Men da baron Philip von Baugenwitz bliver fundet forgiftet i en indefra aflåst fangekælder på et slot, vågner Angela op til dåd. Endelig et problem, der kalder på en løsning! Med støtte fra sin kærlige mand og den blide bodyguard Mike begiver hun sig ud på en farlig jagt efter morderen. Vil det lykkes at finde vedkommende? Vil hun begynde at føle sig hjemme i Klein-Freudenstadt? Vil hun for første gang i sit liv finde en sand ven? Eller vil en af de seks mistænkte kvinder slå hende ihjel, før det sker? Det er spørgsmål, som kun en stor detektiv kan besvare! 

David Safier (…) beviser med Miss Merkel endnu en gang, at der er en ting, han i hvert fald ikke mangler: utroligt sjove idéer til romaner, som er lette at læse, men mindre lette at lægge fra sig. 
– Weser-Kurier   

David Safiers roman er naturligvis ikke en politisk bog, men slet og ret harmløs underholdning. Men det er harmløs underholdning af højeste kvalitet. Når man læser, er det altid med et smil på læben. 
– Buchszene.de         

Uddrag af bogen 
Bodyguarden tog fat i håndtaget, ruskede i det og havde det pludselig i hånden. ”De må gå mere brutalt til værks,” foreslog Angela. 
”Brække døren op eller skyde låsen op?” 
”Brække døren op,” sagde Angela hurtigt. ”Det ville være glimrende!” 
”Okay,” svarede Mike og lod håndtaget falde ned på gulvet. Han gik et par skridt tilbage, løb så af sted og stødte bragende mod døren, hvis lås gav efter. Derefter holdt Mike om den smertende skulder og bandede: ”Shit, at skyde ville have været bedre.” Katharina von Baugenwitz åbnede døren og udstødte straks et skrig. Mike trak sit våben. Achim stillede sig i sin karategrundstilling. I 90’erne havde karate trods alt ført ham til det grønne bælte, indtil han fastslog, at jogging ikke kun var bedre for hjerte-kredsløbs-systemet, men også at man derved fik betydeligt færre nøgne fødder i hovedet. Kun Angela tog årvågent faklen fra Katharina og lyste ind i rummet for at kunne se, hvad der havde fået hende til at skrige sådan: Mellem alle vintønderne og reolerne fuld af støvede flasker sad Philipp ubevægelig ved et massivt egetræsbord. Hans overkrop lå sammensunket på bordpladen.         

Om forfatteren 
David Safier (f. 1966) er en af Tysklands mest succesfulde forfattere. Hans romaner har solgt millioner af eksemplarer både hjemme og i udlandet. Han arbejder også som manuskriptforfatter og har vundet talrige priser for sit arbejde på tv og film. Miss Merkel – Mord i Uckermark er første bind i hans hyggelige krimiserie om Tysklands tidligere kansler.
24,15  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages312
Publish date18 Mar 2022
Languagedan
ISBN print9788775754250