Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Sparegrisanarkisten

Min vej til overskud

Smadr sparegrisen og se din økonomi i øjnene! Sofie Østergaard, tv-vært og radiovært på økonomiprogrammet Overskud lærer dig at få råd til det liv, du drømmer om. 

Sofie Østergaard har altid interesseret sig for økonomi. Da hendes teenageveninder købte dyre mærkevarer, købte Sofie en kasse med 50 par hvide tennisokker. Fordi det var en god forretning.

I dag har Sofie omsat pengene i sin sparegris til investeringer i hus og aktier, og hun ved af erfaring, hvordan man får selv den mindste økonomi til at hænge sammen. Smadr sparegrisen og se din økonomi i øjnene! Penge skal ikke være noget, vi gemmer væk og undgår at snakke om. For det handler om mere end kroner og ører: Hvordan kan du få råd til det liv, du drømmer om?

Dét hjælper Sofie dig med at finde ud af. Hun fortæller også, hvordan du bliver venner med din netbank (og bankrådgiver), hvordan du slipper for at løbe tør for penge sidst på måneden – og hvordan du egentlig får fingre i 50 par hvide tennissokker for ingen penge.

Sparegrisanarkisten er en sjov og personlig fortælling om at være selvstændig, stærk og stædig. En bog til alle, der gerne vil have en sund økonomi.

Sofie Østergaard er vært på en række programmer på DR, blandt andet Versus og Guld i Købstæderne, og så er hun også vært på økonomiprogrammet Overskud på Radio4. Bogen er skrevet i samarbejde med journalist Cathrine Errboe.
21,80  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages0
Publish date29 Mar 2022
Published byGrønningen 1
Languagedan
ISBN print9788773391068
ISBN epub9788773398777
ISBN audio9788773398579