About the author

Cathy Williams is a British writer of romance novels in Mills & Boon

Williams was born on Trinidad in the West Indies. She lives in Chiswick, London, England, which her husband Richard and their three daughters; Charlotte, Olivia and Emma.

En tropisk forvandling / Manden, der ikke ville være konge / Bryllupsplanlæggerens hemmelighed

En tropisk forvandling

Ellie Thompson er så glad for sit job, at hun nok skal undertrykke sin tiltrækning til sin sexede chef og ikke bringe det i fare. James Stowe er smuk, men med sit svingdørskærlighedsliv er han den sidste mand, hun burde ønske sig.

En forretningsrejse til eksotiske Barbados bringer nye sider frem af Ellie, og James tror, at en affære med hans effektive assistent kan udleves her og lægges bag dem hjemme i London. Men er det muligt?
 

 



Manden, der ikke ville være konge

Vores heltinde kommer på en mærkelig opgave: at ødelægge en konges gode navn og omdømme. Det viser sig lettere for hende end forudset, for der er tale om kærlighed ved første blik. Spørgsmålet er så bare, om kærligheden er ægte eller ren udnyttelse …

 



Bryllupsplanlæggerens hemmelighed

En enkelt nat med bryllupsplanlæggeren Gabi er ikke nok for sultan Alim al-Lehan, men pligter kalder ham til hjemlandet. Det er dog umuligt at glemme deres forbudte nat sammen, specielt da det går op for ham, at Gabi har haft barselsorlov!

13,49  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages480 Sider
Publish date01 May 2022
Published byHarlequin
Languagedan
ISBN epub9788743501169