Listen to sample
Listen

Kritik af spiritualitet - med Anders Stjernholm

Anders Stjernholm er politiker, komiker, tv-vært og forfatter. Han er også tidligere formand for Ateistisk Selskab og kritisk overfor alt, der har med spiritualitet at gøre.
Jeg mødte Anders inde på Podimo, og vi blev enige om, at det kunne være spændende at have ham med i et afsnit af Hjørnet og få en helt anden samtale om spiritualitet, end den jeg plejer at have her i podcasten. Nemlig en kritisk samtale.
Anders fortæller i afsnittet om sit syn på livet. Om meningsfuldhed, lidelse, meditation, bevidsthed, sandhed og løgn.
Han fortæller også om, hvorfor han er så stor modstander af spiritualitet, og hvorfor man ikke bør tro på eller praktisere noget, der ikke kan forklares videnskabeligt. Det spirituelle hjørne er podcasten for dig, som er nysgerrig på alt det, der ikke nødvendigvis kan måles og vejes. I hvert afsnit taler Annasohia Petri med en ekspert inden for et spirituelt område og bliver klogere på, hvad det drejer sig om. Annasophia Petri er uddannet TV- og medietilrettelægger fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, DMJX. Annasophia er er også uddannet yogalærer - hun underviser både firmaer og private – og astrolog.
3,74  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date06 Feb 2022
Languagedan
ISBN audio9788728247372