Listen to sample
Listen

Tarotkort og afdøde der blander sig - med Rikke Rasmussen

Rikke Rasmussen er clairvoyant (ligesom hendes oldemor, mormor og mor) og hun lægger visdomskort for mig i dette afsnit. Kortene kan både fortælle om min karriere, mit kærlighedsliv og mine fremtidige børn ...

Vi trækker også et kort for dig, kære lytter.

Visdomskort aka. tarotkort stammer helt tilbage fra 1500-tallet, og noget tyder på, at de er ved at få en revival. Faktisk kan kortene også sige noget om, hvordan vi kommer til at bruge dem i fremtiden, så det kigger vi også lidt på.

Rikke fortæller også, hvordan hun læser kortene, hvordan man bruger dem – og renser dem, hvis der har været pilfingre på dem.

Og så sker der noget meget mærkeligt, som ikke er sket før i Det Spirituelle Hjørne. Der er nemlig nogen, der blander sig liiiidt mere end, hvad jeg syntes var passende, mens vi optog... Det spirituelle hjørne er podcasten for dig, som er nysgerrig på alt det, der ikke nødvendigvis kan måles og vejes. I hvert afsnit taler Annasohia Petri med en ekspert inden for et spirituelt område og bliver klogere på, hvad det drejer sig om. Annasophia Petri er uddannet TV- og medietilrettelægger fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, DMJX. Annasophia er er også uddannet yogalærer - hun underviser både firmaer og private – og astrolog.
2,45  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date06 Feb 2022
Languagedan
ISBN audio9788728246177