About the author

Cathy Williams is a British writer of romance novels in Mills & Boon

Williams was born on Trinidad in the West Indies. She lives in Chiswick, London, England, which her husband Richard and their three daughters; Charlotte, Olivia and Emma.

Kærlighed i vinlandet / I fortidens skygger / Drømmen om Venedig

Kærlighed i vinlandet

Izzy Stowe forsøger at finde ro til at hele sit hjerte i det solrige Californien, men må i stedet kaste sig ud i en kamp mod den hårde forretningsmand Gabriel Rizzi.

Hendes hjerte sættes atter på spil, da den flotte ungkarl overtaler hende til at optræde ikke bare som barnepige for hans datter, men også som hans forlovede. Vil hendes hjerte blive knust igen?

 



I fortidens skygger

Succesfulde Evandro tror ikke længere på kærligheden efter en forbitret skilsmisse, men alligevel drages han igen og igen af sin lille datters privatlærer, der bor hos dem på hans smukke italienske palazzo.

Jenna har aldrig kendt til kærlighed, og hun skjuler sin smerte bag en undselig facade. Men hendes fascinerende arbejdsgiver og hans yndige datter kalder på kvinden bag facaden ...

 



Drømmen om Venedig

For søde, uskyldige Lydia, der har følt sig alene hele sit liv, er det overvældende pludselig at være ombejlet af to garvede sicilianere, der er lige så kyniske, som Lydia er naiv. Lydia kender intet til de to ærkerivalers årelange strid, da hun flygter fra den ene, og ender i armene på den anden, Raul De Savo.

13,49  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages480 Sider
Publish date01 Apr 2022
Published byHarlequin
Languagedan
ISBN epub9788743501145