About the author

Jill Shalvis is a best-selling American author of over 50 contemporary romance novels, including her award-winning Lucky Harbor series.

Charlotte vender hjem ... / Lynnedslag / Klar til det hele

Charlotte vender hjem ...

Charlotte elskede Ross dengang, for tre år siden, men da hun måtte rejse, fordi han ikke respekterede hende, og hans far, hendes chef, var for nærgående, opdagede hun, at hun måtte klare den uventede graviditet alene. Forladt. Uønsket. Men nu er Charlotte tilbage i Royal, og snart bliver hun stillet ansigt til ansigt med Ross igen.

 



Lynnedslag

For countrysangeren Cash Sutherland gjorde kærlighedssangen ’Lynnedslag’ ham til en superstjerne. Nu er han tvunget til at synge sangen igen og igen og genopleve sin største fortrydelse.

For Cashs ekskæreste Presley Cole er ’Lynnedslag’ hendes billet til at afdække countryverdenens bedst holdte hemmelighed og skrive det, der kunne gå hen og blive den saftigste historie i sin karriere. Hun beslutter at tage til Beaumont Bay og overtale Cash til at indrømme, hvem sangen handler om.

 



Klar til det hele

Taylor lærte for længe siden, at et forhold var opskriften på hjertesorg. Men hun har dog affærer - korte, heftige og hede affærer. Hendes sexede, nye entreprenør, Thomas "Mac" Mackenzie, får hende til at tænke på silkelagner. Problemet er, at hun nu, da hun har ham, hvor hun vil have ham, ikke rigtig kan lade være med at lege med ilden ...

13,49  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages480 Sider
Publish date01 May 2022
Published byHarlequin
Languagedan
ISBN epub9788743500834