Listen to sample
Listen

Plantebaseret kost, myter og fakta – med Tobias Schmidt Hansen

Tobias Schmidt Hansen er læge og har i mange år specialiseret sig i sundhed, kost og livsstil.
Sammen med diætist Maria Felding har han skrevet bogen "Den plantebaserede kost", der handler om, hvordan mad påvirker vores sundhed, og hvad man kan opnå med en optimal kost.
Tobias selv fik interessen for kost, da han som teenager blev ramt af en alvorlig sygdom, der gjorde det klart for ham, at det han spiste, havde stor indvirkning på hans helbred.
Vi taler om, hvorvidt det er spirituelt at spise plantebaseret, hvad man kan få ud af at faste, og om hvad forskellen på at spise vegansk og plantebaseret er.
Vi taler også om confirmation bias, hvilket vil sige, at man leder efter de svar, man ønsker at få, og om, hvorfor vi har så mange følelser knyttet til mad og det, vi spiser – og ikke spiser.
Tobias afliver undervejs et par myter og så giver han også 3 gode råd til, hvordan man kan spise sundt uden at skulle bruge for meget tid og energi på det. Det spirituelle hjørne er podcasten for dig, som er nysgerrig på alt det, der ikke nødvendigvis kan måles og vejes. I hvert afsnit taler Annasohia Petri med en ekspert inden for et spirituelt område og bliver klogere på, hvad det drejer sig om. Annasophia Petri er uddannet TV- og medietilrettelægger fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, DMJX. Annasophia er er også uddannet yogalærer - hun underviser både firmaer og private – og astrolog.
3,74  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date06 Feb 2022
Languagedan
ISBN audio9788728247297