Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Sommerens eventyr

Lad dig rive med af en sommer fuld af solskin, selvransagelse og skamløse forsøg på at føre andre sammen i dette vidunderligt varmhjertede eventyr tværs over USA!
 
Kathleen er 80 år gammel. Efter at hun er løbet ind i en ubuden gæst derhjemme, vil hendes datter have hende til at flytte på plejehjem. Men det skal Kathleen ikke have noget af. Det, hun længes efter – det, hun virkelig mangler – er eventyr.
 
Liza er ved at drukne i familielivets hverdagsstress. Det sidste, hun har brug for, er en mor, der suser af sted på en vild ferie, som får Liza til at længes efter en sommer helt for sig selv.
 
Martha står midt i en kvartlivs-krise. Uden hverken job, kærlighed eller inspiration kan hun ikke få sit liv til at give mening. Men hun ved, at noget må ske.
Martha ser Kathleens annonce efter en chauffør og ledsager til en uforglemmelig køretur tværs over USA, og hun beslutter, at det job kan blive svaret på hendes bønner. Hun er ikke verdensmester i at køre bil, men alt er vel bedre end at bo sammen med sine forældre? Og at rejse 
sammen med en fremmed? Ikke noget problem. Hvor meget bøvl kan en 80-årig også give?
 
Da kvinderne begiver sig ud på deres livs rejse, opdager de alle tre, at det aldrig er for sent at starte forfra.
 
Sarah Morgan har ligget på bestsellerlisterne hos både USA Today og Sunday Times med sine bøger, som er romantiske nutidsromaner og skønlitteratur for kvinder. Hendes bøger er solgt i mere end 21 millioner eksemplarer, og hun har vundet læsernes gunst verden over med sin humor og varme.
 
Sarah bor sammen med sin familie tæt på London, England, hvor hun ofte er spærret inde på sit kontor på grund af regnen.
 
Find hende på www.sarahmorgan.com
 
18,12  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages384 Sider
Publish date03 May 2022
Languagedan
ISBN epub9789150794854
ISBN audio9788771919196