Listen to sample
Listen

Spirituel skepsis, tykke kroppe og ærlighed på godt og ondt - med Katrine Gisiger

Katrine Gisiger er (en slags) kostvejleder og hjælper personer, der har problemer med overspisining – og så har hun podcasten Perfekt Uperfekt.

Vi taler om Katrines ambivalens med den spirituelle verden; om hvordan hun er vokset op med en spirituel mor og en følelse af at høre til i den spirituelle verden, men hvordan det fuldstændig ændrede sig efter en spontan rejse til Bali ...

Vi taler om kroppen og om retorikken omkring tykke mennesker, om positiv psykologi, affirmationer og om hvorvidt de tanker, man tænker, bliver til virkelighed.

Vi taler om at være fuldstændig ærlig i det offentlige rum og om de fordele og ulemper det medfører. Det spirituelle hjørne er podcasten for dig, som er nysgerrig på alt det, der ikke nødvendigvis kan måles og vejes. I hvert afsnit taler Annasohia Petri med en ekspert inden for et spirituelt område og bliver klogere på, hvad det drejer sig om. Annasophia Petri er uddannet TV- og medietilrettelægger fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, DMJX. Annasophia er er også uddannet yogalærer - hun underviser både firmaer og private – og astrolog.
3,74  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date06 Feb 2022
Languagedan
ISBN audio9788728246443