Listen to sample
Listen

Numerologi, fordomme og 2021 – med Carolina Isadora

Carolina Isadora er numerolog og spirituel vejleder.
Inden vi gik i gang med at optage, havde jeg fået en lille numerologisk læsning af Carolina, og det satte energier i gang, som gjorde mig lidt rundt på gulvet ...
Men udover det taler vi om, hvordan Carolina med sin naturvidenskabelige baggrund er gået fra at synes, at et numerologisk navneskifte var mega latterligt, indtil hun en dag selv fik en numerologisk læsning og blev blæst helt bagover af, hvor godt det ramte.
Vi taler om, hvordan det har været for hende at skifte navn, og hvordan hendes familie, venner og mor har reageret på det.
Vi taler også om numerologien i forhold til astrologien, og hvordan de to spirituelle grene både minder om hinanden, men også er vidt forskellige. Jeg spørger også ind til, om et numerologisk navneskifte egentlig ikke bare er ren placeboeffekt?
Jeg fortæller også, hvordan jeg flere gange har oplevet tekniske nedbrud i forbindelse med numerologi, og hvordan det har gjort mig ret forvirret, men også fået mig til at tænke, at det ikke kan være helt tilfældigt.
Til sidst fortæller Carolina, hvad vi rent numerologisk kan forvente os af 2021 - som er et 5'er-år. Det spirituelle hjørne er podcasten for dig, som er nysgerrig på alt det, der ikke nødvendigvis kan måles og vejes. I hvert afsnit taler Annasohia Petri med en ekspert inden for et spirituelt område og bliver klogere på, hvad det drejer sig om. Annasophia Petri er uddannet TV- og medietilrettelægger fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, DMJX. Annasophia er er også uddannet yogalærer - hun underviser både firmaer og private – og astrolog.
3,74  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date06 Feb 2022
Languagedan
ISBN audio9788728247242