Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Dronning Elizabeth II, del 1 - Den uventede dronning

Da Elizabeth er 10 år gammel, tager hendes liv en drastisk drejning. Hendes onkel, kong Edvard VIII, abdicerer for at gifte sig med den fraskilte Wallis Simpson, og Elizabeths far bliver konge. Den unge prinsesse bliver med ét tronarving til Det Britiske Imperium. Allerede som 25-årig bliver Elizabeth dronning, da hendes far dør en alt for tidlig død, og hun må påtage sig pligtens tunge byrde og sætte Kronens ve og vel frem for alt andet.

 

DEN UVENTEDE DRONNING er første del af to om dronning Elizabeth II’s lange og omskiftelige liv. Læs også de øvrige afsnit om blandt andre prins Andrew, prins Philip og prinsesse Diana.

 

DEN ENGELSKE KONGEFAMILIE: skandaler, hemmeligheder, rigdom, pligter og ulykkelig kærlighed. Alt sammen ord, som du måske forbinder med det engelske kongehus. I denne serie skal vi på en rejse gennem de sidste hundrede år, hvor vi skal tilbringe tid med hele den berømte og berygtede royale familie. Serien er baseret på virkelige begivenheder fra huset Windsors historie og omsat til filmiske scener.

6,04  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages29 Sider
Publish date21 Apr 2022
Published byGyldendal
Languagedan
ISBN epub9788702377644
ISBN audio9788702366228