Read sample
Read
Listen to sample
Listen

ELIKSIR

En wolf-thriller

Da Inessa og hendes søn, Vanya, brutalt bortføres i et supermarked af mafiabetalte FSB-folk, tager Wolf til Moskva for at finde hende, inden det er for sent.
Wolfs datter Julie bliver på samme tid udsat for drugrape i København. Wolf er derfor nødsaget til at overlade opklaringen af voldtægten til sine venner i “Kolonihavegruppen”, der skaber flere problemer, end de løser, da de finder frem til en af voldtægtsmændene.
I Berlin mødes den amerikanske præsident med den russiske præsident, der vil bestikke den konkurs-truede amerikanske præsident med sorte mafiamilliarder, så USA holder fingrene fra Ukraine.
Kan Wolf nå at redde Inessas liv, så de sammen kan forhindre russerne i at fjernstyre amerikanerne?
ELIKSIR fortsætter i samme høje tempo, som forgængerne om Wolf og Inessa.
Som i de øvrige bind i Wolf-serien spiller både den hjemlige kriminelle scene i Danmark en rolle sammen med internationale forviklinger, som Wolf og Inessa skal tage sig af for den hemmelige organisation, der har hyret dem for at gøre verden til et bedre sted.
Den russiske mafia rører fortsat på sig. Wolf får rigeligt at se til både ude og hjemme, mens han også skal holde tungen lige i munden forhold til sit rodede privatliv, hvor både hans eks-kone, Gitte, og kæresten, Anna, begynder at tale sammen om Wolf og hans far, der måske, måske ikke, er død for 40 år siden.
Om KALIFFEN
“Kaliffen består af flere dele, som bliver flettet eminent sammen til et hele. Kaliffen indeholder alt det, en rigtig god thriller skal. Lige fra narkokriminalitet til terroraktioner. Kaliffen er en af den slags thrilleren, der fastholder læseren, og er en absolut page-turner af de bedste.” Sanne Seidler, 5 roser, Krimiormen.dk.
“Jeg vil anbefale Kaliffen på det varmeste. Det er en fængslende bog.” Ulla Weishaupt, 5/5 stjerner, Bogrummet.dk.

Om MISSIL
“De korte sætninger og det flydende oplagte sprog, er en vigtig forskel, når jeg sammenligner med så mange andre danske forfattere. Persongalleriet er også flot komponeret, både de enkelte personer, og som dét orkester, personerne danner. Ren rock på en sydende scene, og man kan næppe få nok.” Bjarne Wildau, Hoejspaending.com
“Boy, oh boy, det er en stærk serie. “En rigtig god roman, der underholder til sidste side. Nis Jakob er et frisk pust til spændingsscenen i DK.” Mathias Hou,Titlen.dk
Om 1000 PISKESLAG “Både følelser og miljøer beskrives flot og medrivende, og det er imponerende, at så forskellige geografiske steder alle beskrives så realistisk.” Lotte Eskildsen, catsbooksandcoffee.
“Seks store stjerner ud af seks mulige for den vel gennemførte fortsættelse” Henrik Blunck, bogblogger.
Om EN DØD RUSSER "5 stjerner. Hæsblæsende thriller … rummer alt, hvad man som læser kan forlange. Der er præcise persontegninger … fine skildringer af den henholdsvis danske og russiske virkelighed. Det gøres ikke meget bedre." Henrik Tjalve, Dagbladenes Bureau, Fynsk Stiftidende, Jyske Vestkysten
"Den perfekte spændingsroman." 6 ud af 6 stjerner. Henrik Blunck, Bogblogger.
10,06  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages422 Sider
Publish date14 Mar 2022
Published byBillige ebøger
Languagedan
ISBN epub9788793660304
ISBN audio9788793660298