Listen to sample
Listen

Vibratoren i opladeren med Melissa Hartelius

Kan man være en "pæn pige" og stadig have lyst? Det spørgsmål er omdrejningspunktet for dette afsnit af Kærlig hilsen Underlivet-podcasten, hvor Melissa Hartelius, der er grundlægger af sexshoppen Klub Venus, gæster studiet.

Igennem århundreder har kvinders seksualitet været anset som noget farligt og forbudt, der skulle undertrykkes og gemmes væk. Selvom vi skriver 2020, og Sex and the Citys Samantha for længst har banet vejen for den utæmmede kvindelige lyst, er solosex med kvindeligt fortegn fortsat ikke noget, der fylder ret meget i vores kultur. Det er en skam!

I dette afsnit sætter vi derfor fokus på selvudforskning og nydelse. Vi taler blandt andet om, hvorfor programmer som Sex med Maja på Danmarks Radio både er ekstremt kærkomne og samtidig lidt overvældende, og hvorfor det at invitere sine veninder ind i samtalen om onani kan lette trykket (bogstaveligt talt!) Kh Underlivet er for dig, der savner et rum, hvor det er OK at være præcis, som du er skabt. Dig, der er nysgerrig på din krops hemmeligheder. Og dig, der er træt af at gemme bind i ærmet, når du har menstruation. Velkommen til et kropskærligt safe space med et glimt i øjet, der ikke lader sig narre af idealer og tabuer. Emma Libner er uddannet journalist og cand.mag. i Kultur og Formidling, og driver instagramprofilen @kh_underlivet, der har over 11 tusind følgere. Derudover holder hun foredrag og rådgiver virksomheder om, hvordan de bedst imødekommer menstruerende personer i deres produktudvikling og forretningspraksis.
3,74  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date14 Feb 2022
Languagedan
ISBN audio9788728250488