Listen to sample
Listen

Human Design, selvkærlighed og din indre autoritet - med Luca Sofia

Luca Sofia er uddannet psykomotorisk terapeut, Human Design Reader og manifestationsguide.
I det her afsnit taler vi om, hvad Human Design er, og hvad det kan bruges til. Vi taler også om co-dependend forhold, at lære at lytte til sig selv og sin indre autoritet og om hvordan man kan bruge manifestation til at trives bedre.

Vigtig note fra Luca Sofia om manifestation og hvidvasket spiritualitet:
Jeg taler ofte om den indre verden i forbindelse med manifestation. Vi rydder op i den indre verden, transformerer smerte, omprogrammerer hæmmende mønstre, forløser traumer.
Jeg taler også om den ydre verden i forbindelse med manifestation. Vi rydder op i vore fysiske omgivelser, siger NEJ til alt det, der ikke er godt nok, og vi tager inspireret handling.
Den fysiske verden skaber vi i fællesskab med vore medmennesker, og den er vores fælles ansvar. Vi er hver især en del af et hele. Vores underbevidsthed indeholder stof fra det kollektive ubevidste. Og så er der universalenergien, kærlighed, som er vores essens, og som forbinder os alle. Vi ER så forbundne.
Når vi oplever racisme, overgreb, vold og ulykke, er det aldrig vores skyld og aldrig noget, vi skal slå os selv i hovederne med. Kun når vi opdager gennemgående, følelsesmæssige mønstre, som viser sig i vores virkelighed, inviteres vi til at gå indad.
Det er vigtigt for mig at pointere, at manifestation og praksissen deromkring ikke skal medtages som led i hvidvasket spiritualitet. Hvidvasket spiritualitet er, når mennesker med hvide privilegier er blinde for, at vi ikke alle har samme præmisser for fx manifestation. Vi manifesterer alle på samme måde (eller - det gør vi egentlig ikke afhængigt af vores Human Design) - men vi har ikke ens udgangspunkter. Når det er sagt, er der ikke begrænsninger for, hvad vi kan skabe.
Hvidvasket spiritualitet er at glemme medansvaret for hinanden, at glemme at ingen er helt frie, før vi alle er frie. Det er at fornægte de kontraster i den fysiske verden, som ikke er aktuelle for white passing mennesker (fordi vi nyder godt af dem) - og således hænger hvidvasket spiritualitet sammen med spirituel fortrængning. Hvidvasket spiritualitet er baseret på smerte og seperation, fordi den eksisterer på baggrund af en fortrængning af virkeligheden (den fysiske verden) og vores menneskelige medansvar.
Og således inviterer en manifestationspraksis os til at tage højde for den verden vi lever i og medmenneskene i den, være opmærksomme på de forskellige udgangspunkter vi alle har og aldrig at bruge spirituelle perspektiver på en ukærlig måde over for os selv eller andre.
Det spirituelle hjørne er podcasten for dig, som er nysgerrig på alt det, der ikke nødvendigvis kan måles og vejes. I hvert afsnit taler Annasohia Petri med en ekspert inden for et spirituelt område og bliver klogere på, hvad det drejer sig om. Annasophia Petri er uddannet TV- og medietilrettelægger fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, DMJX. Annasophia er er også uddannet yogalærer - hun underviser både firmaer og private – og astrolog.
3,74  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date06 Feb 2022
Languagedan
ISBN audio9788728246832