Read sample
Read

Forbuden frugt/Fanget af en stormvind/Emilios hævn

Forbuden frugt

Josh Calhoun forlader storbyens stress for at drive familiens landbrug. Men da han vender tilbage til Chicago for at mægle i en arvestrid, konfronteres han pludselig med sin fortid, og ikke mindst Lucinda Wilde. Som hans bedste vens kæreste var hun forbuden frugt. Men nu er vennen borte og tiltrækningen mellem dem kan ikke længere ignoreres.



Fanget af en stormvind

Donovan Murphy har ingen problemer. Forretningen går godt og han lever et bekvemt liv uden børn. Så stormer Kayla Porter ind på hans kontor og hele hans tilværelse bliver vendt på hovedet. Donovan fik engang frosset sin sæd ned, og nu vil Kayla have hans hjælp, noget som han absolut ikke vil være med til. Men det er rigtigt svært at sige nej til Kayla.



Emilios hævn

Efter at Emilio Suarez har knoklet sig til stillingen som økonomidirektør for Western Oil, er han blevet en af de rigeste mænd i Texas. Og han skal til at nyde høsten af mange års hårdt arbejde, da Isabelle Winthrop – kvinden, der droppede ham, da han kun var hushjælpens søn – dukker op på hans kontor ...

En romantisk kærlighedshistorie fra Harlequin
13,68  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages480 Sider
Publish date01 Sep 2017
Published byHarlequin
Languagedan
ISBN epub9789150789089