Read sample
Read

Antikt til under en "tusse". Loppefund og kuriosa

Holder du af at gå på opdagelse på loppemarkeder? Så er denne bog noget for dig. Her går Mariette Tiedemann tæt på en masse spændende og sjove emner – fra kaffemøller og café au lait-skåle til smykker og gamle strygejern. En bred vifte af ting, som du vil møde på de fleste loppemarkeder, og her med en vigtig fællesnævner: Tingene koster ikke mere end en "tusse".

Hvert af bogens 24 kapitler om loppefund rummer en masse tips plus de mange underholdende facts og historier, der gemmer sig bag genstandene. Sidst i bogen finder du en litteraturliste, hvis du gerne vil vide mere om emnerne.

Antikvitetshandlen på nettet florerer vildt, og derfor er bogen også forsynet med en guide til gode hjemmesider og råd til at købe antikviteter på nettet. Mariette Tiedemann er uddannet kunsthistoriker. Hendes interesse for antikviteter blev vakt, da hun begyndte at vise rundt i Davids Samling i København. Mariette Tiedemann har blandt andet arbejdet som freelanceskribent og redaktionel medarbejder ved vinavisen.dk. Hun har desuden skrevet flere artikler om antikviteter til magasinet Bo Bedre og har endvidere udgivet en lang række bøger om emnet.
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages151 Sider
Publish date21 Feb 2019
Languagedan
ISBN epub9788726116878