Listen to sample
Listen

PS. Trænger til risalamande (og adventsdiller)

Kultforfatter Jeanett Veronica Hindberg, engang kendt somBitterfissen, er klar med en ny dagbog.



Hendes to første dagbøger, PS. Trænger til flødeskum (ogdiller) og PPS. Rend mig i skyr og skuffejern, fik kultstatus og en skaffede hende en trofast fanskare. Nu er Jeanett Veronica Hindberg, engang kendt som den mystiske blogger Bitterfissen, klar med tredje bog i sin selvbiografiskeserie – hendes femte udgivelse i alt.



PS. Trænger til risalamande (og adventsdiller) er en ekstraordinær juleudgivelse, baseret på hendes blog fra sidste år af samme navn og skrevet på opfordring af de tusindevis af læsere, deri december 2015 fulgte Hindbergs julekalender om sine mange skøre, sjove og sexede (og pinlige!) udfordringer op til d. 24. december.



Bogen er en udvidet og opdateret udgave, der vil henrykke både gamle og nye fans og kan læses uafhængig af Jeanett Veronica Hindbergs andre dagbøger. Jeanett Veronica Hindberg slog igennem under pseudonymet Bitterfissen Bethany og har siden vakt opmærksomhed med de selvbiografiske dagbøger `PS. Trænger til fløde-skum (og diller)‘ og `PPS. Rend mig i skyr og skuffejern‘.
19,32  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date07 Dec 2018
Languagedan
ISBN audio9788726108279