Listen to sample
Listen

Pantomime

Sharon Crane har mistet alt, undtagen troen på sin uskyld og kærligheden til sin søn.

Der er gået to år siden den augustnat, hvor hendes mands elskerinde blev klynget op over en tagbjælke med et reb om halsen og bestialsk dræbt.

Sharon afsoner en behandlingsdom for mordet og har ikke set sin mand og sin søn i to år. Hun overlever på drømmen om frihed, retfærdighed og genforening med sin søn, indtil den morgen hun for første gang for chancen for at flygte ... og griber den.

Udenfor, i en labyrint af mørke: jaget, desperat og i kapløb med tiden, går det efterhånden på for hende, at intet er som det ser ud til, at fortiden kaster lange skygger, og at hun kæmper mod en ondsindet og listig fjende, der er fast besluttet på at ødelægge hende.

"Er man som læser en hund efter blod og psykologisk gys og sætter pris på et fortællesprog med gang i effekterne, så er der noget at hente her."
Beth Høst, lektør

Annika hvon Holdt har altid skrevet historier og fik allerede som ganske ung udgivet noveller i amerikanske blade og antologier, men begyndte først at skrive på fuld tid i 2000. Debut-romanen, Hjemsøgt, udkom i 2001 og blev en bestseller med 38.000 solgte bøger i Danmark. Hun vandt Bog og Idé-prisen for romanen Nattetimen i 2003.
12,88  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date23 Oct 2012
Languagedan
ISBN audio9788711384848