Listen to sample
Listen

Kun en skygge

Da Puck Bure vender hjem ti l Stockholm to uger tidligere end aftalt efter en rejse ti l Egypten, undrer hun sig over, at hendes mand, Ejnar, ikke henter hende i lufthavnen. Han er heller ikke i lejligheden. I soveværelset ligger der eksklusivt dameundertøj på sengen, og på badeværelset finder hun en smuk, ung kvinde i badekarret, kvalt og druknet! Hvorfor var den myrdede i ægteparret Bures hjem? Og hvem kunne have ønsket at rydde hende af vejen?

Puck Bure ringer straks ti l vennen, Christer Wijk, som er kriminalkommissær. Den myrdede kvinde har ingen identitetspapirer på sig, men flere sæt nøgler, der giver et fingerpeg om, hvem hun er. Puck genkender to nøgler, der passer til det bibliotek, hvor hun selv har en læseplads. Hurtigt får hun indkredset, at den døde tilhørte den samme

lille kreds af humanistiske studerende og kandidater, som hun selv færdes hjemmevant i.

Kriminalkommissæren får en vanskelig opgave med at trænge ind i det specielle akademikermiljø, hvor indbyrdes misundelse og kærlighedsrelationer på kryds og tværs peger i mange retninger, når Christer Wijk skal opklare, hvem der har begået forbrydelsen.
10,18  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date28 Feb 2017
Languagedan
ISBN audio9788711756799