Listen to sample
Listen

Alting kan gå itu

"Oplevelsen med Thomas ved julefrokosten havde sat et frø i mig. Der var noget, som trak i mig. På hjemmefronten fik jeg igen tydeligere øje på det, som ikke virkede, det, som jeg var træt af, og det, som jeg var ked af i min hverdag. Jeg blev opmærksom på manglen af nærværet i dagligdagen, og hvor meget jeg savnede det fra min mand. Der var på den ene side fokus på udvikling af gården, alt i mens vi stille og roligt afviklede kærligheden og ægteskabet på den anden side. Det var ikke noget, jeg var særlig bevidst om, jeg var heller ikke ulykkelig som sådan, men det var pludseligt noget, jeg fik øje på. Frøet i mig spirede, og mine øjne åbnedes på en ny måde. Mit hjerte blev vækket af Thomas, og det begyndte jeg at kæmpe med – og imod."

"Alting kan gå itu er Ingers historie om den forældrefremmedgørelse man oplever, når ens børn fornægter, tager afstand og langsomt forsvinder ud af ens liv. Hvor alene man føler sig med sorgen, vreden og frustrationen. Og hvordan man navigerer i den lange vej fra benægtelse til erkendelse og accept. Bogen er Ingers personlige fortælling, hvor hun 20 år efter sin komplicerede og groteske skilsmisse skildrer sit livs mørkeste tid og vejen tilbage til lyset. En skilsmisse med de katastrofale konsekvenser, at Inger mister kontakten med sine to sønner, da de er 7 og 9 år.

Bogen rummer al den ærlighed og sårbarhed, som det kræver at skildre den hårde proces, så andre i lignende situation kan finde trøst og forståelse i den. Inger Petri er en dansk forfatter og coach, der står bag den selvbiografiske roman "Alting kan gå itu". Gennem uddannelsen til mastercoach har hun lært at give andre mennesker den livsglæde og kraft tilbage, som hun fortæller om i sin bog.
8,89  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date22 Feb 2022
Published bySAGA Egmont
Languagedan
ISBN audio9788728258422