About the author

Rebecca Brown Burton (born February 14, 1940 in Salt Lake City, Utah, United States) is a popular United States writer of over 75 romance novels under her married name Rebecca Burton, under her complete name Rebecca Brown Burton, and as Rebecca Winters for Harlequin Enterprises Ltd.

Read sample
Read

Et hittebarn på kontoret/Og så kom der tvillinger

Et hittebarn på kontoret

Liv Gilmour afløser i hemmelighed sin søster på hendes kontor, fordi Liz har en situation, hun skal have løst. I rollen som sekretær for Lord Sebastian Tyrell står Liv pludselig over for flere udfordringer. En baby efterlades på kontoret, og hun må kalde Sebastian hjem fra udlandet. Chefen er overraskende flot, og deres samarbejde om babyen bringer dem meget hurtigt meget tæt på hinanden. Men de har begge mødt skuffelser i livet, så det er svært at åbne op.



Og så kom der tvillinger

Kellie Petralia, som er midt i sin skilsmisse fra den græske milliardær Leandros, er mirakuløst blevet gravid med tvillinger! Men det har været en smertefuld proces at blive gravid, og de er få dage fra skilsmissen, da Kellie fortæller Leandros den overraskende nyhed.
Der er bare lige det, at Leandros har helt andre planer. Selvom deres forhold er næsten gået i opløsning, ved han, de hører sammen, og han vil gøre hvad som helst. Vil det lykkes for ham at overbevise Kellie om, at mirakler kan ske mere end en gang i samme familie?

En romantisk kærlighedshistorie fra Harlequin
10,94  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages320 Sider
Publish date01 Mar 2019
Published byHarlequin
Languagedan
ISBN epub9788771915020