Listen to sample
Listen

Kold træk

KOLD TRÆK er en isnende fortælling om fremmedgørelse, besættelse og onde kræfter.

For mere end tres år siden sprængte et hold minearbejdere sig vej ind i en grotte i minebjerget. En kraft, som ingen havde kunnet forestille sig, blev sluppet løs - med rædselsvækkende følger.

Sammen med deres datter flytter Therese og John ind i en direktørvilla et lille stykke fra den nedlagte mine, for foden af bjerget. John har fået en lederstilling i Gränshammars stålindustri og Therese, som er blevet træt af sit job som økonom, øjner en mulighed for at starte et nyt kapitel i sit liv.

Men alt imens Therese bliver stadigt mere ensom og fortabt, både i sit forhold til John og i sit forsøg på at finde sig selv, begynder der at ske mærkelige ting i huset. Samtidig bliver Therese draget af grottens mysterie, og det går op for hende, at svarene skal findes i historien. Hvis den ikke skal gentage sig.

der aldrig skulle være sluppet lø OM MARKUS SKÖLD

Markus Sköld, er forfatter til skræk- og science fiction-romaner. Markus Sköld debuterede i 2012 med skrækromanen ”Där ute i mörket” og har siden skrevet et utal af noveller. I august 2016 udkom Kalldrag (Kold træk) i Sverige.

”Kold træk” er indlæst af Bolette Schrøder
i 2017 for Hoi Forlag hos AV Forlaget / Swann studio
20,13  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date21 Sep 2017
Published byHoi Forlag
Languagedan
ISBN audio9788793618299