Listen to sample
Listen

Røde hunde gør ikke

Bjarne Reuters drengebøger møder Møllehaves erindringer – og vupti, ud kommer Poul Joachim Stenders vildt fantasifulde barndomshistorier, RØDE HUNDE GØR IKKE, om alt det, der slet ikke kan lade sig gøre, men helt sikkert har fundet sted!

"Et viltert hoved bliver i 1950’erne født på spisebordet i stuen af en mor, der reciterer "Guldhornene" imens, for "børn skal fødes med rim". Men den lille Poul Joachim kommer flere vers tidligere, end de fire større søskende meldte deres ankomst, og da hverken moren eller jordemoren opdager det lille, for tidligt fødte gny, tilbringer han livets første minut i en pyt af barselsvæsker, hvor han får øjnene op for livets store sammenhæng – den mellem føde og at føde."

Sådan begynder RØDE HUNDE GØR IKKE, en perlende, rørende og fabulerende omgang barndomserindringer. Her er både havfruer og himmelsyn, forsvundne fostre og pletfri piger, den sorte skole og pludselig død – og en drengefantasi, der slet ikke lader sig styre, men går på sanselige eventyr fra morgen til aften.

"De fabulerende erindringer er skrevet med humor og sproglig veloplagthed (...) En grotesk, fabulerende og humoristisk erindringsbog."
- Søren Brunbech, lektør
12,88  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date20 Oct 2014
Languagedan
ISBN audio9788711450147