Listen to sample
Listen

Drengen & dæmonen

En politimand og en 6-årig pige forsvinder sporløst efter en voldsom trafikulykke på en øde landevej. Thomas Nyland fra Afdelingen for Personfarlig Kriminalitet får til opgave at finde dem begge, og han har travlt, for blodsporene tyder på, at pigen vil dø, hvis hun ikke hurtigt får lægehjælp.

Thomas’ søgen leder ham til et faldefærdigt hus på Lolland, hvor pigen har boet sammen med sin mor. Her finder han en række foruroligende videoklip og opdager, at pigen og hendes mor har været på flugt.

Men fra hvem?

OM BOGEN
Drengen og dæmonen kostede mig en nattesøvn, ikke fordi jeg lå og læste, men fordi der i løbet af krimiens første 100 sider var opbygget en så intens stemning af okkult og dæmonisk uhygge, at det var som at se  de mest urovækkende afsnit af tv-serien Twin Peaks. - Weekendavisen

Det eminente ved fortællingen er, at den bevæger sig på den spindelvævs-tynde tråd, der hænger mellem galskaben og virkeligheden. Det gør, at bogen er fængslende fra første side. 5 stjerner, Horsens Folkeblad

OM FORFATTEREN
JENS ØSTERGAARD er født i 1979. Han har en baggrund som kulturjournalist, redaktør og redak- tionschef. Drengen & dæmonen er hans anden roman.
12,88  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date23 Aug 2013
Languagedan
ISBN audio9788711358658