Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Fjeldgraven

Fjeldgraven er tredje bind i serien med Sebastian Bergman.
Kriminalpsykolog Sebastian Bergman er tilbage - lige så arrogant, provokerende og uimodståelig som sidst. Manden kol­legerne hader, og forbryderne frygter.
Efterår. To veninder er på vandretur i det nordlige Sverige. En af dem snubler og gør et makabert fund: En skelethånd stikker op af Jorden. Politiet ankommer og finder seks nedgravede lig på stedet. Rejseholdet tilkaldes.
Det lykkes hurtigt at identificere to af ligene, men de øvrige fire, to voksne og to børn, er fortsat et mysterium. Efterforskningen afslører, at der er en hel del, der ikke stemmer. Rejseholdet indleder en intens jagt på sand­heden og må undervejs erkende, at de står over for en magtfuld instans, der har hemmeligheder at skjule og midlerne til at gøre det . På rejseholdet har de også deres interne forviklinger. Se­bastian forsøger ihærdigt at få et tættere forhold til Vanja, som fortsat ikke ved, at han er hendes far. Det er ikke problemfrit. Ursula er blevet skilt fra sin mand, og Torkel øjner en chance for, at deres mangeårige affære kan ud­vikle sig til et forhold. Det er ikke Ursulas intention.
Fjeldgraven er svensk krimi, når det er bedst. Spænding og underholdning fra start til slut.
14,09  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages380 Sider
Publish date05 Nov 2012
Languagedan
ISBN epub9788792845429
ISBN audio9788740053203