Read sample
Read

Klub Vollmer

Online-kokkeskolen Klub Vollmer, hvor man lærer at lave mad, er en stor succes. Nu kan man få opskrifterne og flere til i denne ordentlige moppedreng af en kogebog spækket med god mad og velsmag.
Den populære abonnementsbaserede online-madklub er startet af kokken Jesper Vollmer, der i en årrække var køkkenchef i Kongehuset, og som siden blev kendt på tv, hvor han med stort lune lærte almindelige danskere at lave aftensmad.
Mange kører i ring med de samme 7-10 retter, de kender til hudløshed, og tanken bag kokkeskolen er, at man her kan få inspiration til maden samt gode tips og teknikker. Som medlem af klubben modtager man hver uge en opskrift og en video, hvor man trin for trin kan følge Jesper Vollmer tilberede ugens ret.
Nu kan både medlemmer og ikke-medlemmer få glæde af Jespers mange fantastiske mad i denne lækre kogebog, som han har lavet med sin makker, fotografen Columbus Leth. Det er retter, der ikke kræver lang tid i køkkenet i hverdagen, til dage uden kød, til når vennerne lige kommer forbi samt til weekenden med tid til at hygge ved komfuret eller lave simreretter, der står og passer sig selv. Det er opskrifter på fx vitello tonnato, jordskokkesuppe, tatar med pomfritter, butter chicken og hel kalveskank. Men der er også fundet plads til gamle klassikere som fx boller i karry, forloren hare, lasagne, frikadeller og pizza – vel at mærke i Jespers egne versioner. Endelig er der også opskrifter på bagværk som fx rugbrød, brød, koldhævede boller og kager.
25,16  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition1. e-bogsudgave
Printed pages216 Sider
Publish date07 Oct 2021
Languagedan
ISBN epub9788740075274