Listen to sample
Listen

Harry & Meghan, del 1 - Prinsen og skuespillerinden

En prins og en skuespillerinde mødes på en blind date. Det slår gnister imellem dem, og snart efter indleder de et hemmeligt forhold. Men da nyheden slipper ud, vil pressens nærgående historier ingen ende tage. De bliver gift ved en overdådig ceremoni, men brylluppet er ikke starten på det lange, lykkelige liv, som parret havde håbet på. Meghan har svært ved at finde sig tilpas som medlem af kongefamilien, og Harry frygter, at hans mors ulykkelige skæbne vil gentage sig …

 

PRINSEN OG SKUESPILLERINDEN er første del af to om prins Harry og Meghan Markles kærlighed og deres kampe mod pressen og det stive engelske monarki. Lyt også til de øvrige episoder om blandt andre prinsesse Diana, dronning Elizabeth II og prins William og Kate Middleton.

 

DEN ENGELSKE KONGEFAMILIE: skandaler, hemmeligheder, rigdom, pligter og ulykkelig kærlighed. Alt sammen ord, som du måske forbinder med det engelske kongehus. I denne serie skal vi på en rejse gennem de sidste hundrede år, hvor vi skal tilbringe tid med hele den berømte og berygtede royale familie. Serien er baseret på virkelige begivenheder fra huset Windsors historie og omsat til filmiske scener. 

 

Serien er skrevet og produceret direkte til lyd af RAKKERPAK PRODUCTIONS for Gyldendal Stereo. 

6,04  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date12 May 2022
Published byGyldendal
Languagedan
ISBN audio9788702366266