Listen to sample
Listen

Blackout

Josh Harding er på mission i Afghanistan for at eliminere en af al-Qaedas fem topledere. Tre måneder senere vågner han op i et ukendt hus i USA med skudsår og hukommelsestab.

Lidt efter lidt finder Josh ud af, at han er endt der, fordi han var på en mission for at fange to unge hackere. De har formået at hacke sig ind på USAs største leverandør af den software, der styrer al elektricitet i landet, og har afpresset leverandøren for en masse penge.

Al-Qaeda er selvfølgelig meget interesseret i at "tale" med disse to unge genier, så nu er spørgsmålet, om Josh når at få fat i dem først.


CHRIS RYAN er et pseudonym for en tidligere soldat inden for de britiske specialstyrker. Han blev kendt for at være den eneste ud af ottemands-holdet Bravo Two Zero, der undgik tilfangetagning i Irak under den første golfkrig. Under sin flugt drak Ryan vand forurenet med atomaffald og var efterfølgende ude af stand til at vende tilbage til aktiv tjeneste. Ryan har efterfølgende skrevet en lang række spændingsbøger inspireret af sine egne oplevelser i militæret.
12,88  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date29 Aug 2013
Languagedan
ISBN audio9788711359433