About the author

Alphonse Daudet (French: [dodɛ]; 13 May 1840 – 16 December 1897) was a French novelist. He was the husband of Julia Daudet (Mastani) and father of Edmée Daudet, and writers Léon Daudet and Lucien Daudet.

Read sample
Read

Kuninkaita maanpaossa II

Liikemies Tom Lewis kertoo vaimolleen, että hänellä on työn alla jotain mullistavaa. Hän johdattaa vaimonsa salaiseen maanalaiseen kammioon. Tom on saanut tietää Illyrian kuninkaan oleilevan Pariisissa.

Vaikka kuningas onkin maanpaossa ja juuri ja juuri enää kuninkaallinen, on hänen henkensä miljoonien arvoinen. Lisäksi perheessä on lapsia ja muutakin varastamisen arvoista omaisuutta. Alkaa salakavala juoni iloittelevien kuninkaallisten päiden menoksi.

Tämä on kaksiosaisen romaanisarjan toinen osa. Osa teosten hahmoista perustuu todellisiin historiallisiin henkilöihin. Alphonse Daudet (1840–1879) oli ranskalainen kirjailija, joka tunnetaan ennen kaikkea novellikokoelmastaan Kirjeitä myllyltäni. Daudet aloitti uransa lehtimiehenä. Ensimmäinen kaunokirjallinen teos oli runokokoelma Les Amoureuses (1858), joka sai varsin hyvän vastaanoton. Daudetin tekstissä on vaikutteita Charles Dickensiltä, vaikka Daudet kiisti jäljittelevänsä tätä.
6,70  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages212 Sider
Publish date19 Jul 2019
Published bySAGA Egmont
Languagefin
ISBN epub9788726057195